***       Водещите вечерни новини       на 25 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 25 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Тагарев: Новите F-16 ще ни струват към 3 млрд. лв. Арестуваха българи в Солун за принуждаване на бременна да проси


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 25 ноември   

 

Новите 8 самолета F-16 Блок 70 ще излязат към 3 милиарда лева, сподели военният специалист и някогашен длъжностен министър на защитата Тодор Тагарев на конгрес за рисковете пред сигурността на България.

Според Тагарев вложенията от последните години в изтребителната авиация " изяждат " огромна част от вложенията, които са нужни и за останалата част от армията.

Той изрече мнението си, че страната ни продължава да се нарежда като слаб и обезсърчителен съдружник.

***

Полицията в Солун е задържала в четвъртък двама български жители, 51-годишен мъж и 53-годишна жена, които съгласно информацията принуждавали бременна жена да проси, оповестява локалният новинарски уебсайт thestival.gr.

Освен това против тях е формирана кореспонденция и за търговия с хора и опит за обезчестяване.

Случаят е почнал, когато било открито, че 34-годишна българска гражданка в напреднала бременност проси всекидневно по централните улици на Солун, като слага в заплаха живота си и живота на плода.

При полицейската инспекция било открито, че тя влезнала в Гърция в края на октомври дружно с 53-годишната си сънародничка, която употребила финансовите й усложнения, с цел да я убеди да стартира да проси.

Бременната живеела в дома на двамата причинители, които посредством физическо и психическо принуждение я принуждавали да проси в продължение на доста часове и да им дава цялата сума, която събирала от милостиня.

***

Когато през септември разгласи частичната готовност, Кремъл даде обещание, че всички мобилизирани ще бъдат добре готови, надеждно екипирани и няма да бъдат изпратени на първа линия.

Голяма част от тези обещания обаче в последна сметка се оказаха прахуляк в очите, защото някои от изпратените на фронта бойци в следствие от частичната готовност починаха в Украйна, надеждната екипировка се оказа, че няма по какъв начин да стигне за всички, а болшинството от изпратените във войната по този начин и не е получило нужното образование.

***

В отговор...

***

***

На юбилея си: излизане в пенсия и почетна премия от президента

***

Германия възнамерява да одобри резолюция, с която ще признае за " геноцид " глада в Украйна, породен преди 90 години от режима на Сталин.

***

Това е второто дело, което Джийн Карол завежда против Тръмп, само че за първи път загатва за нанасяне на телесна щета. Карол твърди, че е била изнасилена от някогашния президент в гардеробната на магазин в Ню Йорк в средата на 90-те години. Искът съдържа и нов иск за клюка, учреден на изказвания на Тръмп, направени предишния месец.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР